Covid-19 Studio Policy

Fr.o.m 9 februari 2022 hävs restriktionerna, då myndigheterna inte längre klassar Covid-19 som en samhällsfarlig sjukdom. Vi öppnar återigen upp för fler platser i vår stora och rymliga yogasal. Äntligen(!) kan vi använda våra ytor och låta alla få plats på sina önskade klasser, kanske till och med utan väntelistor. Det är en glädjens tid och vi hoppas att ni gläds också, samt hoppas vi att detta får hålla i sig.

Vi ber om er förståelse att vi behöver öka antalet platser då pandemin och restriktionerna har försvårat något enormt för studion, och nu äntligen kan vi andas igen. Vi tror att många nu kommer känna ett stort behov av det vi erbjuder och vi vill kunna ge fler möjligheten att ta hand om sig själva – i kropp, själ och sinne.

Vi ber bara om fortsatt medvetenhet kring ditt eget mående. För allas skull, stanna hemma tills du är symtomfri. Var noga med handhygienen före och efter klass i studion. Fortsätt att ta med handduk till bolster i yinyogan. Vi tvättar och desinficerar övriga redskap, block och hantlar etc efter klasserna. Respektera de som vill fortsätta att hålla avstånd. Ta hand om dig själv & andra!
Om du tycker att det är jobbigt att vara nära andra så ser du i Mindbody hur många som är bokad på klassen. Kom ihåg att det finns mer plats mellan deltagarna på vissa tider, särskilt morgon- och lunchklasser.
Nu blickar vi framåt med hopp och glädje – tillsammans! Varmt välkommen till oss!