Trivsel & Etikett

Studion ska vara bekväm för alla att vistas i.

Vi omber alla att avstå parfym, rökning och andra starka lukter innan klass.

Kom i tid innan din yogaklass. Respektera dina medyogis och läraren. Studion och receptionen stängs fem minuter innan klassen börjar. Inga sena insläpp.

Skor tas av direkt när du kommer in på Hot Yoga Karlskrona.

Telefoner ska hållas avstängda, helt ljudlösa och utan vibration i hela studion och får inte följa med in i yogasalen. Värdeskåp finns i receptionen.

Det enda du behöver i yogasalen är ett öppet sinne, din matta, handduk och vattenflaska.

Placera din matta efter markeringarna på golvet. På så sätt kan alla få plats och se sig själv i spegeln. Om du står i främre raden – se till att du inte skymmer sikten för de bakom dig.

Gå inte på andras yogamattor.

Om du svettas jättemycket, grattis! Men efter klassen får du gärna ta en gummihink utanför och samla upp din blöta matta och handduk i. På så sätt behöver inte andra gå och halka i ditt svett. Tack! 🙂

Låt det vara tyst i yogasalen, både före, under och efter klass. Låt yogasalen vara en fristad och ett andningshål från jobb, stress, telefoner och umgänge. Passionerade samtal, frågor, skratt och dans välkomnas varmt – men utanför salen.

Lämna negativ energi utanför studion/yogasalen. Detta är ingen plats för varken skvaller eller svordomar.

Lämna salen så tyst du kan efter avslutad klass. Stäng dörren försiktigt. Låt de som vill ligga kvar i tystnad få göra det.

Släng plast, glas, aluminium, kartong och brännbart där det hör hemma i vår källsortering.

Namasté!

Vi avslutar varje klass med att säga Namasté, vilket är en hälsningsfras som härstammar från sanskrit och betyder ungefär: ”The divine in me bows to the divine in you”.