Lärare

Jag heter Lina Campbell och jag är uppvuxen på Hasslö men har äventyrat runt i landet och vida världen de senaste 20 åren. Men nu är jag hemma i staun igen och vill göra den här fantastiska yogan tillgänglig för er i Sveriges soligaste stad. Varje stad med självaktning bör ha en hotyogastudio. 😉

Jag har praktiserat Hot Yoga i över sju år och började på Hot Yoga Malmö där jag haft lyckan att lära mig från de mest fantastiska yogalärarna med lång och gedigen erfarenhet.
Mina favoritlärare från Malmö kommer jag också att bjuda in att gästundervisa på Hot Yoga Karlskrona. Detta vill ni inte missa! Håll utkik efter dem i sociala medier!

Min första yogautbildning gjorde jag i yogans hemstad Rishikesh i norra Indien. I denna heliga stad precis vid Ganges lärde jag mig om allt från yogaställningar (asanas), meditation, andning (pranayama) till mantrachanting, anatomi, yogaterapi och yogafilosofi. Och sen har det bara fortsatt. Efter ett halvår i Asien åkte jag hem till Malmö, sålde min lägenhet och allt jag ägde och gav mig ut på ännu ett äventyr. Denna gång till Mexiko där jag genomförde min utbildning i vad vi på Hot Yoga Karlskrona kallar HOT YOGA CLASSIC, (26 & 2 serien, ursprungligen känd som Bikramyoga). Därefter reste jag till Colombia där jag undervisade yoga i två hotyogastudios i Bogotá och har sedan undervisat yoga i USA, Costa Rica, Danmark och i Malmö. Till Indien åkte jag tillbaka för att göra min tredje yogautbildning, även den i Rishikesh. Den utbildningen var en påbyggnad på min första utbildning i Indien och fokuserade på Ashtangayoga och Iyengar-yoga.

Yogan har fått mig att må bättre både fysiskt och mentalt, jag har blivit starkare, rörligare, lugnare inombords, lyckligare och mer balanserad och jag har blivit bättre på att ta hand om mig själv. Den har också fått mig att inse min sanna potential och vad det är jag vill få ut av mitt liv. Kort och gott: Jag kan inte leva utan den här yogan.

Drömmen att öppna Hot Yoga Karlskrona började tidigt på min yogaresa. När jag varit här på besök har jag själv saknat en yoga-studio dit jag varje dag kan komma för att svettas, stärkas, utmanas och utvecklas.

Utöver en fysisk plats, en rogivande, välkomnande och trevlig yogastudio, hoppas jag också kunna bidra med stöd, motivation och kunskap för att just du ska utvecklas i ditt yogautövande.

Oavsett vem eller vad du är så är just du välkommen till Hot Yoga Karlskrona!

Kom för att ta hand om dig själv och sätt din hälsa främst. Kom och var med och bygg Karlskronas Hot Yoga-community.

Varmt och väl mött i studion,

//Lina