Yogalärare

Jag som driver Hot Yoga Karlskrona heter Lina Campbell och jag är uppvuxen på Hasslö men har äventyrat runt i landet och vida världen under 20 år. 2018 kom jag hem för att göra den fantastiska hotyogan tillgänglig för er i Karlskrona.

Jag har praktiserat Hot Yoga sedan 2010 och började med yoga när jag bodde i Malmö där jag haft förmånen att lära mig från yogalärare med lång erfarenhet. Mina favoritlärare kommer också och undervisar och håller workshops för oss i Karlskrona med jämna mellanrum.

Min första yogautbildning gjorde jag i yogans hemstad Rishikesh i norra Indien. I denna heliga stad precis vid Ganges lärde jag mig om allt från yogaställningar (asanas), meditation, andning (pranayama) till mantrachanting, anatomi, yogaterapi och yogafilosofi. Och sen har det bara fortsatt.
Efter ett halvår i Asien åkte jag hem till Malmö, sålde min lägenhet och allt jag ägde och gav mig ut på ännu ett äventyr. Denna gång till Mexiko där jag genomförde min utbildning i vad vi på Hot Yoga Karlskrona kallar Original Hot Yoga, (26 & 2 serien, ursprungligen känd som Bikramyoga). Därefter reste jag till Colombia där jag undervisade yoga i två hotyogastudios i Bogotá och har sedan undervisat yoga i USA, Costa Rica, Danmark och i Malmö. Till Indien åkte jag tillbaka för att göra min tredje yogautbildning, som fokuserade på Ashtangayoga och Iyengar-yoga.

I december 2018 gick jag Gianna Purcells Maha Hatha-utbildning och undervisar nu även denna utmanande yogaserie.
Yinyoga har jag själv praktiserat i många år och yinyoga och yoga Nidra (yogisk sömn) var en del av min första utbildning i Indien 2015. Våren 2019 har jag vidareutbildat mig i yinyoga i Stockholm, samt också i Yoga Nidra.
Under sommaren 2019 har vi också utökat schemat med Inferno Hot Pilates som är ett fantastiskt komplement till hotyogan. Den utbildningen gjorde jag och Michael Rosendahl på Mallorca med Infernos grundare från Las Vegas Gaby Walters.
I oktober 2021 har jag gått Monika Björns Stark Genom Klimakteriet-utbildning och kan nu även titulera mig ”Stark Genom Klimakteriet-coach”.
Jag har som mål att hela tiden utvecklas som lärare, söka ny kunskap, och gå fler utbildningar för att ge er det bästa. Jag anser att som yogalärare, eller som människa, är man aldrig fullärd, utan jag lär mig nytt hela tiden – inte minst genom att undervisa er, alla olika människor som kommer till studion med era olika förutsättningar.

Yogan har fått mig själv att må bättre både fysiskt och mentalt, jag har blivit starkare, rörligare, lugnare inombords, lyckligare och mer balanserad och jag har blivit bättre på att ta hand om mig själv. Den har också fått mig att inse min sanna potential och vad det är jag vill få ut av mitt liv. Kort och gott: Jag kan inte leva utan hotyoga.

Drömmen att öppna Hot Yoga Karlskrona började tidigt på min yogaresa. När jag varit här på besök har jag själv saknat en yoga-studio dit jag varje dag kan komma för att svettas, stärkas, utmanas och utvecklas.
Utöver en fysisk plats, en rogivande, välkomnande och trevlig yogastudio, hoppas jag också kunna bidra med stöd, pepp och motivation för att just du ska utvecklas i ditt yogautövande.

Oavsett vem du är så är just du välkommen till Hot Yoga Karlskrona!

Kom för att ta hand om dig själv och sätt din hälsa främst. Kom och var med och bygg Karlskronas Hot Yoga-community.

Varmt och väl mött i studion,

//Lina

Andra lärare i studion:

Michael Rosendahl

Anna Campbell-Midenhag

Ulrika Magnusson

Maria Brauer

Yvette Pelcz

Fee Walker

Roger Pettersson