Yogashop

I shopen på Hot Yoga Karlskrona säljs följande varumärken:

Merito:
Kokosvatten, 100% rent kokosvatten, ekologisk och utan tillsatt socker.
Kokosolja 100% virgin, ekologisk. Bra att släcka törsten med efter en hotyogaklass då kokosvatten är rik på kalium och hjälper till att återställa vätskebalansen.

Roots Malmö:
Kombucha. Fermenterat té. En riktig hälsodryck bra för bl.a tarmfloran. Finns i smakerna: Ingefära, Gurkmeja, Humle, Salvia/Honung samt Hallon/Citrontimjan. Dessutom kommer underbara säsongssmaker under sommar och vinter. Riktigt fin, välsmakande, ekologisk kvalitetskombucha som är brygd och tillverkad i Malmö, enligt konstens alla regler.

Get Raw:
Frukt- och nötbars samt nyheten ”Smulpaj”. Vegan, eko och utan raffinerat vitt socker. Supergott och bra efter en hotyogaklass.

SaltStick:
Saltkapslar i burkar om 100 eller 30 stycken. Saltkaplsarna innehåller en elektrolytprofil som liknar den du svettas ut. Kapslarna tas för att upprätthålla normal elektrolytbalans i kroppen i samband med intensiv svettning. Motverkar kramp, trötthet, huvudvärk etc. som orsakats av vätskebrist.

Manduka:
Yogamattor: PRO Eko, EKO Lite.
Yogitoes matthanddukar.
Mattväskor.
Mattspray.
Yogabyxor.

Yogiraj:
Yogamattor.
Mattväskor.
Yogablock.
Ögonkuddar med lavendel.

Teeki:
Långa tränings- och yogapants i härliga färger och mönster. Amerikanskt kvalitetsmärke, särskilt anpassat för yoga.

Onzie:
Både korta och långa yogapants i härliga färger och mönster. Amerikanskt kvalitetsmärke, särskilt anpassat för yoga.

K-Deer:
Hot Yoga Karlskrona är stolta återförsäljare av det supertrendiga amerikanska märket K-deer. De är mest kända för sina signaturen-stripes yoga pants där 5 % av priset går till ett utvalt välgörenhetsområde.

I shopen finns även raw choklad från Ombar, teer från Pukka och Yogitea, eteriska oljor med mera, med mera. Shopen utökas undan för undan. Det kommer snart komma mer yogakläder och ytterligare livsmedel, allt eko, reko och veganskt.