Yogashop

Hot Yoga Karlskrona tar in eko/reko/vego-varor som inte tidigare säljs i Karlskrona. Vi är först med det senaste. I shopen på Hot Yoga Karlskrona säljs följande varumärken:

Merito:
Kokosvatten, 100% rent kokosvatten, ekologisk och utan tillsatt socker.
Kokosolja 100% virgin, ekologisk. Bra att släcka törsten med efter en hotyogaklass då kokosvatten är rik på kalium och hjälper till att återställa vätskebalansen.

Roots Malmö:
Kombucha. Fermenterat té. En riktig hälsodryck bra för bl.a tarmfloran. Finns i smakerna: Ingefära, Gurkmeja, Humle, Salvia/Honung samt Hallon/Citrontimjan. Dessutom kommer underbara säsongssmaker under sommar och vinter. Riktigt fin, välsmakande, ekologisk kvalitetskombucha som är brygd och tillverkad i Malmö, enligt konstens alla regler.

Folkets Pops:

NYHET: Glasspinnar av räddad frukt. Handtillverkad i Malmö. En krona per glass går till Naturskyddsföreningens projekt Rädda Bina! Superfint tycker vi.

Get Raw:Goda frukt- & nötbars! Eko/vego!

SaltStick:
Saltkapslar i burkar om 100 eller 30 stycken. Saltkaplsarna innehåller en elektrolytprofil som liknar den du svettas ut. Kapslarna tas för att upprätthålla normal elektrolytbalans i kroppen i samband med intensiv svettning. Motverkar kramp, trötthet, huvudvärk etc. som orsakats av vätskebrist.

Manduka:
Yogamattor: PRO Eko, EKO Lite.
Yogitoes matthanddukar.
Mattväskor.
Mattspray.
Yogabyxor.

Yogiraj:
Yogamattor.
Mattväskor.
Yogablock.
Ögonkuddar med lavendel.

Teeki:
Långa tränings- och yogapants i härliga färger och mönster. Amerikanskt kvalitetsmärke, särskilt anpassat för yoga.

Onzie:
Både korta och långa yogapants i härliga färger och mönster. Amerikanskt kvalitetsmärke, särskilt anpassat för yoga.

K-Deer:
Hot Yoga Karlskrona är stolta återförsäljare av det supertrendiga amerikanska märket K-deer. De är mest kända för sina signaturen-stripes yoga pants där 5 % av priset går till ett utvalt välgörenhetsområde.

Grön Lycka:
Fantastiska handgjorda och naturliga ekotvålar, schampo- och balsamkakor och andra produkter för den medvetne som vill minimera användning av plast och gifter. Tillverkade utanför Jönköping.

Kaliflower Organics:
Underbara, välgörande, väldoftande ekotvålar, oljor och krämer tillverkade i Värmland.

I shopen finns även raw choklad från Ombar, teer från Pukka och Yogitea, eteriska oljor med mera, med mera. Shopen utökas undan för undan. Allt eko, reko och veganskt.